Comic Con Photobooth

Fototainer is de vaste partner van vrijwel alle Comic Con evenementen in Nederland, België en Zweden. Sinds de eerste Dutch Comic Con in 2016 was onze Comic Con Photobooth erbij. Als gevolg van deze intensieve samenwerking zijn we meegegroeid met de omvang en de kwaliteit van dit top-evenement met tienduizenden bezoekers.
Tegenwoordig kunt u ons vinden op alle edities van Heroes Comic Con in Utrecht, Gent, Brussel, Parijs en Stockholm. Bovendien verzorgen wij de al jaren de fotobooth van de Belgische organisatie van Comic Con Brussel, Gent en Antwerpen.

Kwaliteit in photo’ops
Door het leveren van een constante kwaliteit en het steeds doorontwikkelen van foto- en printtechnieken is de Photobooth van Fototainer niet meer weg te denken van deze evenementen. Met een huidig maximum van 350 foto’s per studio per uur (bij direct printen!) voorziet onze photo’op in een stabiele en commercieel aantrekkelijke asset. Onze photobooth is dan ook een waardevolle publieksservice op iedere Comic Con.

 

Ons technische team ontwikkelde software die de gemaakte foto’s direct beschikbaar stelt op internet. Via een unieke code kunnen bezoekers van de Comic Con hun felbegeerde foto direct online bekijken en downloaden. Een unieke service!

 

Meedenken
Service en beleving zijn de speerpunten van onze bedrijfsvoering. Dat vertaalt zich op de Comic Con door een prettige, vriendelijke en ontspannen sfeer in de photobooth. Onze medewerkers zijn sociaal en flexibel. Daarnaast printen wij altijd direct de foto’s zodat bezoekers niet hoeven wachten. Wij denken actief mee over de mogelijke routing van het publiek en de guests zodat een veilige en praktische situatie ontstaat.

Full-service photo-opt
Naast fotografie en printen is Fototainer welbekend met randzaken als het verzorgen van maatwerk drukwerk. Maar ook online fotoservices, luxe foto-artikelen, banner-posters en programma-beeldschermen kunnen wij verzorgen. Bovendien voorzien wij in de volledige standbouw en bieden zo een full-service Photo-Opt op iedere Comic Con.

Je kunt onze fotostudio’s vinden op de volgende evenementen:

Heroes Dutch Comic Con
Heroes Comic Con FACTS Gent
Heroes Stockholm
Heroes Comic Con Belgium Brussels

Comic Con Brussels
Comic Con Antwerp
Comic Con Holland

Stranger Fan Meet Paris 

andere acts