De Machine Straattheater

Speciaal voor straattheaterfestivals en shoppingcenters bedacht, ontwikkelde en bouwde het creatieve team van Fototainer deze wonderbaarlijke machine. De Machine Straattheater combineert een uniek visueel item met grappig theater en hoogwaardige techniek. De Machine is een opvallende en unieke mobiele photobooth.

Straattheater
Stoom, licht- en geluidseffecten en grappig straattheater trekken de aandacht van het publiek. Al snel betrekken onze acteurs  de omstanders bij deze gebeurtenis  om De Machine vervolgens actief mee te beleven. Er wordt een foto gemaakt en de gasten mogen zelf De Machine met een druk op de knop aan het werk zetten om daarna een prachtige en verrassende foto-afdruk te produceren. Na veel gepiep, geknars, gebonk en gedraai aan knoppen zal de foto in een verborgen vak verschijnen. Wat een wonder van techniek!

Marketingstrategie
Op de foto kunnen wij zonder probleem uw logo meeprinten en ook de fotostijl passen wij aan aan feestdagthema’s en andere specifieke wensen.  Door diverse maatwerk opties sluit deze act naadloos aan bij uw marketingstrategie.

Publiekstrekker in uw beursstand
Voor het publiek is deze act prachtig om te zien, verrassend en spannend om te beleven. Het mobiele karakter van deze act zal bijvoorbeeld  de opdrachtgever aanspreken. Deze foto entertainment act bereikt op deze manier een groot publiek en is dus commercieel een aantrekkelijke asset in een marketingcampagne. Ook als eye-catcher tijdens beurzen is De Machine zeer goed in te zetten. De Machine is een unieke mobiele photobooth gecombineerd met grappig en visueel aantrekkelijk straattheater.

Storyline
Mary, zoals de heren en dames operators hun machine liefkozend noemen werd zogezegd aangetroffen onder een oud zeil in een afgelegen oude schuur op een Brits landgoed. Bij nader onderzoek bleek het een tijdmachine uit 1860 te zijn die zijn tijd ver vooruit was. Met behulp van fotografie zetten onze helden de tijd stil en produceert Mary eeuwige herinneringen door middel van een prachtige fotoprint.

andere acts