Experience Stands: Standbouw en Fotoactivatie

Een van de grote pijlers van Fototainer is Experience Stands: Standbouw en Fotoactivatie. Misschien is onze standbouw niet zo bekend bij veel mensen, maar wij ontvingen al vele tienduizenden bezoekers in onze fotoactivaties op grote consumentenbeurzen als Dutch Comic Con.
Bij ieder nieuw project haalt ons creatieve team alles uit de kast om de Beleving zo groot mogelijk te maken

De belangrijke vraag: Wat is het ultieme doel?

Wij hebben alles in huis om een indrukwekkende stand te bouwen waarbij de emoties worden aangesproken en tegelijkertijd de topkwaliteit van de opdrachtgever wordt gewaarborgd. Niet zo gek dat we dan ook vooral voor de promotie van televisieseries worden gevraagd.
In het voortraject verdiept ons team zich in het ultieme doel van de beursstand en komt altijd met verrassende vondsten als schrikmomenten of leuke weggeef acties.

Totaalconcept van design tot standbemanning

In onze eigen werkplaats maken de constructeurs indrukwekkende stands die van A tot Z zijn bedacht, ontwikkeld en ontworpen. Ook de bouw op de beursvloer wordt door ons team uitgevoerd. Tot slot nemen wij ook de praktische uitvoering op ons; van standbemanning tot podiumpresentatie en van fotografie tot voorraadbeheer van merchandise-materiaal. Fototainer biedt uw productie een totaal-concept op het gebied van beursmarketing.

 

Sinds 2016 is Fototainer actief betrokken bij de marketing campagnes van de televisiezender FOX. Voor diverse series als The Walking Dead en The Simpsons bedachten en ontwikkelden wij prachtige creaties. Meestal stond een fotoactivatie of videomoment aan de basis van een te ontwerpen Experience Stand. Steeds was het doel om bezoekers de serie echt te laten beleven; om er dus letterlijk in te stappen. Hoe beleeft u een beursstand van Fototainer? Bekijk het eens hier.

 

Experience Stands: Standbouw en Fotoactivatie is een full service beurspartner voor uw productmarketing

Als onderdeel van het full service programma van Experience Stands van Fototainer bieden wij de mogelijkheid om ook uw drukwerk, marketinguitingen en merchandise te laten ontwerpen en produceren door onze designstudio.
Banners, vlaggen, flyers, promotieborden etc. behoren hierbij tot de mogelijkheden.

andere acts