Foto Fun Studio

In deze studio draait het om FOTO FUN: hoedje op, gitaar erbij en lekker met elkaar op de foto voor een kleurrijke achterwand. Ben u op zoek naar een originele photobooth? Dan bent u hier aan het juiste adres. 

 

De Foto Fun Studio onze variant op het klassieke fotohokje

Ons creatieve team begeleidt op vrolijke wijze dit grappige foto-concept dat in fotohokjes vorm al jaren succesvol is.
Onze Foto Fun studio set-up met prachtige achterwand misstaat niet op stijlvolle feesten en resulteert standaard in één van de grootste publiekstrekkers van het evenement. Kiest u één van onze standaard wanden of mogen wij een maatwerk wand voor u ontwerpen en produceren? U kunt echter ook zelf uw wand plaatsen, dan bouwen wij de Foto Fun Studio er omheen.
Onze razendsnelle fotografen kunnen op een avond tot wel 1.000 foto’s printen. Onze routing is goed doordacht waardoor op efficiënte wijze veel publiek gebruik kan maken van deze toffe photobooth.

Zit u toch te denken aan een andere foto act? Overweeg dan eens om de Greenscreen Photobooth te boeken. Een beproefd concept dat al jaren onze bestseller is.

Online happening met een QR code én print

Zoals gezegd drukken wij de foto’s direct af. Dat wil zeggen dat iedere gast een prachtig printje van zijn groepsfoto krijgt dat op een kartonnen fotokader is geplakt. Door het slimme design kan dit kader in een handomdraai tot een envelop worden gevouwen. Zo kan de gast de foto zonder kreuken meenemen. Op het fotokader staat verder een QR code die verwijst naar de gemaakte foto. Elke foto kan individueel online worden bekeken als deze code met de telefoon wordt gescand. Deze indentiteits-veilige manier van online distributie wordt ondersteund door zelf ontwikkelde software en is AVG-proof.

Samengevat biedt de Foto Fun Studio een complete en supersnelle photobooth waar heel veel mensen op het evenement van kunnen genieten. En bovendien biedt deze service een blijvende herinnering in de vorm van een foto afdruk en een gratis download.

 

Maatwerk
Natuurlijk ontwerpen en produceren wij desgewenst uw maatwerk fotowand om deze studio nóg passender te maken. Ook een special logo-layer kan over de foto geplaatst worden. Neemt u contact op met onze ontwerpstudio voor alle mogelijkheden. Want wat dacht u van een kartonnen fotokader in de stijl van uw event? Wij ontwerpen wekelijks maatwerk fotokaders en vele klanten gingen u voor.
Tenslotte kan ook de online fotopagina aan uw wensen worden aangepast.

Onze creatieve studio maakt de Foto Fun Studio helemaal in uw stijl! Van fotowand tot webpagina. Bel ons om uw wensen te bespreken. 

andere acts