Greenscreen photobooth

De greenscreen photobooth van Fototainer is een absolute hoofd act op ieder evenement. Beleef deze fotostudio samen met je collega’s.
Hieronder leggen wij uit hoe Fototainer met veel passie en aandacht een absolute hoofd act ontwikkelde.
Met de ervaring van duizenden optredens op bedrijfsfeesten beloven we dat je met de Greenscreen Photobooth het leukste foto entertainment van Europa boekt. 

Door de jaren heen zijn we steeds meer de waarde gaan inzien van een gezamenlijke beleving door onze gasten. Zij aan zij in de greenscreen photobooth met een hilarisch eindresultaat, dat is toch een memorabel moment!
Met onze grappige hoedjes, petten, brillen kunnen de gasten zich heerlijk uitleven. En als onze fotograaf dan ook nog een digitale snor toevoegt, is het hek van de dam.
Het grote beeldscherm buiten de greenscreen photobooth is tegelijkertijd voor het publiek een attractie op zich met regelmatig grote lachsalvo’s van de omstanders.
Al in de rij voor de fotostudio genieten de gasten van de vrolijke sfeer en de grapjes van het fotografenteam. Iedere keer opnieuw ontdekken de wachtende nieuwe hoedjes die kunnen worden opgezet en verschijnen er nieuwe foto’s op het scherm. Dat is de opmaat naar het moment dat de mensen zelf aan de beurt zijn om deze beleving te ondergaan en dus plaatsnemen op het groene tapijt.

Bekijk ook onze social media updates!

Supersnel geprint

Een geweldige beleving tijdens een bedrijfsfeest of Open Dag is zeer belangrijk. Maar die fotoprint is het echte tastbare bewijs van dit mooie moment. Al binnen enkele seconden rijkt onze operator deze uit aan de gasten. Je ontvangt de foto van de beleving in de greenscreen photobooth in een kartonnen envelop die tevens als een fotokader kan worden gevouwen. Dat is een prachtig kadootje!
Natuurlijk kunnen wij dit fotokader op maat ontwerpen om zo de stijl van het evenement in ieder detail door te trekken.

 

Direct foto’s van greenscreen photobooth downloaden via QR-code

Met onze unieke, zelf ontwikkelde techniek, kunnen de gasten al direct hun foto van de greenscreen photobooth downloaden. Dat doen ze door een unieke QR-code te scannen die gekoppeld is aan hun foto. Veilig, discreet en supersnel.
Op het kartonnen kader staat een deze QR-code afgebeeld en ons team legt graag uit hoe je de foto snel en veilig kunt downloaden.

Ben je al op de foto geweest in de greenscreen photobooth? Vul je code dan in en bekijk je foto hier.

 

Geslaagde fotomarketing met greenscreen photobooth

Een frisse combinatie van enthousiaste medewerkers en topkwaliteit materiaal vormt het ideale recept voor een geslaagde marketing campagne op uw evenement. We kunnen uit ervaring zeggen dat een greenscreen photobooth van Fototainer één van de hoofacts wordt van uw evenement! Vele toonaangevende bedrijven vertrouwden al op onze creativiteit en professionaliteit.
In het voortraject zal ons creatieve team met je meedenken over de te gebruiken plaatjes in de greenscreen photobooth. Daarnaast zijn we actief betrokken bij de doelstellingen van de campagne. Onze ervaring heeft ons geleerd wat wel en niet werkt en we delen die kennis graag met jou.

Neem contact op met ons kantoor en we leggen het allemaal graag nog eens haarfijn uit.

andere acts