LinkedIn Profielfoto Studio

In de LinkedIn Profielfoto Studio maken we zakelijke portretten voor LinkedIn in een ontspannen sfeer. Onze fotografen zijn technisch vaardig en weten een model op zijn gemak te stellen. Dat zijn de belangrijkste elementen voor een goede zakelijke profielfoto.

Deze service is uitermate geschikt als dienstverlening aan uw gasten tijdens zakelijke evenementen. Maar denkt u ook eens aan de uitstraling van uw bedrijf als al uw medewerkers een profielfoto in dezelfde stijl hebben. Dat maakt indruk!
Ons representatieve fotografenteam komt naar iedere gewenste locatie en bouwt ter plaatse een verzorgde fotostudio met professionele belichting. In overleg met de opdrachtgever maken de fotografen een werkbaar schema om ieder model voldoende aandacht te kunnen geven. Op die manier creëren zij een ontspannen sfeer die het eindresultaat altijd ten goede komt.

De foto’s worden na afloop van de shoot kundig bewerkt en toegestuurd. Van iedere persoon worden meerdere versies en variaties bewerkt en toegezonden. De eindgebruiker zal derhalve voldoende keuze hebben om zijn of haar LinkedIn profielfoto te updaten.

Persoonlijke en ontspannen sfeer in de LinkedIn Profielfoto studio

Onze fotografen zijn Fototainers en dat zie je aan de portretten die zij maken. Modellen staan ontspannen, vrolijk en in een eigen stijl op de foto. Dat is precies zoals u uw medewerkers of gasten wilt zien. Door onze creativiteit aan te wenden bedenken wij samen met het model diverse variaties van poses totdat die enige juiste pose is gevonden. Soms is het even zoeken, maar als het model zich ontspannen voelt, worden foto’s altijd mooier.
Indien gewenst overhandigt de fotograaf aan iedereen direct een QR-code waarmee de foto kan worden gedownload. Een handige en supersnelle service die prima past bij een medium als LinkedIn. Deze service is natuurlijk alleen beschikbaar als het fotografenteam de foto’s ter plaatse direct kan bewerken.

Boek direct een zakelijke LinkeIn Profielfoto studio van Fototainer via ons contactformulier of bel ons kantoor.

andere acts