Maatwerk service

Een persoonlijke touch met onze maatwerk service.

Als aanvulling op al onze foto- en video acts biedt Fototainer een uitgebreid scala aan maatwerk services. Zo maakt onze ontwerpstudio een persoonlijke landingspagina met uw logo en tekst.
Ook de kartonnen fotokaders passen wij volledig aan op uw wensen. Daarnaast ontwerpen met plezier uw greenscreenplaatjes om de hele act precies naar uw wens te maken.

Stap voor stap steeds wat persoonlijker

Zoals hierboven genoemd, zijn er diverse manieren om ons foto- en video entertainment helemaal aan te passen op uw evenement. In deze case leggen wij u uit op welke manier dat mogelijk is.

Case: 
Voor een groot aannemersbedrijf met een hele mooie marketingstrategie mocht Fototainer een Open Dag opvrolijken met een greenscreen photobooth. Passend bij die strategie ontwierpen wij diverse greenscreen concepten waarmee de gasten op de foto konden. Zo plaatsten wij hen digitaal in verschillende grappige en verrassende bouwsettings. Die foto's werden direct afgedrukt en meegegeven op een maatwerk kartonnen fotokader. Als de gasten de QR-code op de achterkant scanden, werden zij naar een op maat ontworpen landingspagina geleid waar zij de foto konden bekijken en downloaden.

 

Onze maatwerk services op een rijtje:

Greenscreenplaatjes
Fototainer houdt zich al ruim tien jaar bezig met greenscreen fotografie, ook wel chromakey fotografie genoemd. De groene wand biedt eindeloze mogelijkheden om fotomodellen in allerlei verrassende en, in ons geval, vaak grappige settings te positioneren. Wij hebben jarenlange ervaring met deze techniek en wij verzekeren u dat we weten wat gasten en klanten leuk vinden. Ons ontwerpteam laat deze greenscreenplaatjes perfect aansluiten op uw wensen en eisen.
Natuurlijk beschikken wij over een enorm bestand aan leuke greenscreenplaatjes die we ook graag toepassen om uw gasten te vermaken.
Bekijk onze pagina over de greenscreen photobooth om te zien hoe dat eruit ziet.

Kartonnen fotokader
Wij ontwierpen een uniek fotokader dat ook als envelop kan dienen. De fotoprint in een photobooth wordt op zo’n kader bevestigd. Door het kader op een andere manier te vouwen kunt u de foto dan op een veilige manier meenemen in een tas of binnenzak. Ons standaard Fototainer-ontwerp is stijlvol en doeltreffend. Wilt u echter een eigen kleurstelling, uw eigen tekst of afbeeldingen? Ons ontwerpbureau gaat graag voor u aan de slag!

Onze maatwerk service zet de puntjes op de i

QR-code voor direct downloaden
Op het kartonnen kader is een QR-code afgebeeld. Als gasten hun code scannen met hun telefoon, leidt onze unieke software hen naar een fotoalbum op een webpagina. Hier kunnen uw gasten hun foto bekijken en downloaden. Alleen de gast die zo’n code heeft ontvangen kan zijn gekoppelde foto bekijken. Op deze manier sluit onze online albumservice helemaal aan bij de strenge AVG-eisen van deze tijd.

Uw persoonlijke landingspagina om foto’s te bekijken
Als laatste schakel in de keten van maatwerk services biedt ons ontwerpteam u een gepersonaliseerde webpagina aan. Hier leidt de QR-code naar toe die gasten uitgereikt krijgen in de photobooth. Wij voorzien deze pagina van logo’s, teksten en afbeeldingen. Een maatwerk landingspagina vormt het Puntje op de i in uw event styling.
Wilt u zien hoe dat eruit ziet? Bekijk dan hier een voorbeeld.

High Resolution downloads
De foto’s die wij online zetten om te bekijken zijn van een formaat dat zeer geschikt is om online te delen op social media of berichtendiensten. Echter op uw verzoek kunnen wij de foto’s ook op hoge resolutie in het webalbum erbij plaatsen. Zo kunt u uw foto ook nog eens gebruiken om een mooie vergroting voor aan de muur te bestellen.

Op onze instagram pagina krijgt u een goede indruk van het plezier waarmee ons team uw gasten en klanten steeds weer weet te vermaken. Maar dat is slechts de helft van de service; de rest verzorgen wij graag in onze ontwerpstudio.

andere acts