Paparazzi Experience Ontvangst-act

Paparazzi Ontvangst; een geweldige Experience! 

Ons creatieve team legde de vertrouwde paparazzi ontvangst act onder de loep en kwam tot het volgende:
de Paparazzi Experience. Met een rode loper en een herkenbare paparazzi fotograaf als basis brengt Fototainer een geweldige paparazzi ontvangst beleving voor iedere locatie; zowel binnen als buiten.

Vuurwerk

De Paparazzi Experience Case is een kist die is voorzien van rookmachines en een vonkenfontein. Met een druk op de knop activeert u deze en onder begeleiding van een spectaculair geluidseffect geeft u zo een indrukwekkend startsein aan de rode loper. Steeds opnieuw vuurwerk voor iedere gast; dat is nog eens een binnenkomer!
Op het beeldscherm staat bovendien een hartelijke welkomsttekst.
Bent u benieuwd hoe dat er uitziet? Bekijk de video hier.

Paparazzi ontvangst Fotomoment 

Wij zouden Fototainer niet zijn als we uw gasten vervolgens niet op de foto zouden zetten. Om dat te doen zetten we een stijlvolle wand neer waar de gasten plaatsnemen. Uitgelicht door mooi licht maakt onze paparazzi fotograaf een geweldige foto die ook geprint kan worden. Dat is toch een prachtige herinnering aan een geweldig evenement!

Als invulling van uw entertainment programma hebben wij een uitgebreid repertoire in de aanbieding. Greenscreen photobooth en TopSHots mobiele photobooth zijn enkele van onze succesvolste acts. Bekijk ze hier.

andere acts