Paparazzi Video Reporters

Pas op!
Paparazzi reporters op uw feest!

Onze grappige roddeljournalisten verzorgen een sfeervolle aftermovie van uw evenement.
Goede vragen worden afgewisseld met hilarische statements en beelden van alle gebeurtenissen.

De reporters van het ‘succesvolle’ YouTubekanaal Paparazzi TV zijn neergestreken op uw feest. De verslaggever zoekt samen met zijn cameraman de gasten op om hen het hemd van het lijf te vragen over allerlei onderwerpen. Welke vette roddels en interessante verhalen zullen er vandaag naar boven komen. Uw gasten zijn vandaag de echte VIP’s van het feest en zullen vereerd zijn als zij plaats mogen nemen in de spotlights langs de rode loper voor een kort interview.
“Wat inspireerde uw stylist om u deze prachtige outfit aan te bevelen? Gaat u hierna ook nog naar de afterparty van de koningin? Wat veracht u van het feest?” Dat zijn enkele van de grappige vragen die de journalisten zullen stellen.

Extra beleving door de paparazzi Reporters

Het roddelteam van Paparazzi TV voegt een enorme sfeerbeleving toe aan uw evenement en verzorgt tegelijkertijd een grappige act. Hun grappen zijn scherp en ad-rem. Bovendien gaan zijn stijlvol en herkenbaar gekleed als echte paparazzi in lange regenjassen en hoeden.

Wist u trouwens dat wij ook u Event Fotograaf kunnen verzorgen? Een stijlvolle fotoreportage van het feest maakt het helemaal af! Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

Terug naar de Paparazzi Reporters: hun interviews aan de rode loper wisselen zij af met fraaie beelden van de decoratie, entertainment acts en buffetten. Het eindresultaat is een prachtige aftermovie van het evenement. Hierin beleeft u de hoogtepunten van het evenement opnieuw.
Deze act vangt twee vliegen in één klap. Uw gasten worden immers op een stijlvolle en indrukwekkende manier vermaakt. Daarnaast is de aftermovie video natuurlijk een geweldige herinnering aan dit mooie evenement. Desgewenst zetten wij de video op het Paparazzi TV Youtube kanaal of sturen hem persoonlijk naar u toe. De lange versie bevat wat meer informatie en gebeurtenissen. In de korte versie wordt daarnaast een fris en vlot beeld geschetst van het evenement.

Paparazzi Reporters zijn een vrolijke entertainment act met een blijvend video resultaat.

 

Wilt u liever een Paparazzi team dat foto’s maakt? Dat kan natuurlijk! Bekijk onze Paparazzi Experience.

andere acts