Party Pics Fotograaf

De passie van het feest door de ogen van de Party Pics Fotograaf!

Als alle speeches afgelopen zijn en de honger is gestild, is het tijd om te feesten. Dát is het moment voor de Party Pics Fotograaf om zijn camera te pakken en zich in het feestgedruis te mengen. Met zijn sociale skills is hij uitermate geschikt om de beste feestfoto’s te maken. Handig gebruik makend van het aanwezige showlicht schiet hij razendsnel de beste plaatjes van poserende feestgangers. De fotograaf is herkenbaar aan het bekende Fototainer-blauw in zijn kleding en hij misstaat dus niet in een feestende menigte.

De Party Pics Fotograaf maakt gebruik van de beste apparatuur en kan bovendien variëren met diverse lenzen. Hij is bedreven in het gebruik van kunstlicht en benut tevens kleuren en spotlights van de aanwezige lichtshow. Is er een lasershow? Dat is echt een cadeautje voor deze fotograaf! Als afwisseling op de Party Pics zal de fotograaf ook enkele overzichtsplaatjes schieten. Confetti en andere specials effects zijn zijn favorieten. Hoge verdiepingen, trappen en een standpunt vanaf de DJ booth of vanaf het podium zijn natuurlijk welkome camerastandpunten.
Na het evenement worden de foto’s razendsnel bewerkt en toegezonden aan de opdrachtgever.

 

Wil je je gasten liever direct een mooie fotoprint meegeven van zijn foto? Bekijk dan eens de mogelijkheden om een TopShots Mobiele Photobooth te boeken!

 

Wat is de kracht van Fototainer?

Sociale skills gaan bij ons altijd hand in hand met een stabiele en assertieve houding. Met ons kun je afspraken maken! Koppel deze eigenschappen aan technisch talent en je hebt een gouden mix in handen. Daarnaast werken onze fotografen altijd met de beste apparatuur en is een reserve camera standaard opgenomen in de paklijst. Tenslotte kunt u ervan uitgaan dat een Fototainer altijd netjes en herkenbaar voor de dag komt.

 

andere acts