Topshots mobiele photobooth

Een mobiele photobooth in iedere hoek van de zaal

Shoot, edit, print, download, dat is TopShots Mobiele Photobooth
Onze enthousiaste fotograaf komt met zijn stijlvolle rijdende kist naar de gasten toe en maakt een leuk portret of groepsfoto. Op zijn computer bewerkt hij deze foto direct tot een verrassend eindresultaat dat binnen enkele seconden uit de printer rolt. De foto is bovendien direct online beschikbaar via een unieke QR-code.

Een unieke foto act door het mobiele karakter

Deze mobiele photobooth is bedacht en ontwikkeld door het creatieve team van Fototainer met de kennis en ervaring die op talloze evenementen en feesten werd opgedaan. Zij ontwikkelde dit unieke concept dat niet op een vaste plek op de feestlocatie hoeft te blijven staan omdat het is voorzien van moderne accutechniek. De fotograaf neemt de rijdende kist mee naar de gasten om ter plaatse een foto te maken, direct te bewerken en een mooie afdruk te maken.

Vrolijke fotografen

Onze vrolijke fotografen begeleiden de mobiele photobooth door deze rond te rijden en gasten aan te spreken. Als vervolgens een foto is gemaakt, bewerkt de fotograaf deze direct tot een grappige foto. Zelfs de naam van de gast en andere informatie wordt in de foto verwerkt en zorgt voor een zeer persoonlijke beleving. Onverwachte digitale items zoals snorren, dieren en special effects maken van de foto een hilarisch kadootje.

photobooth 2.0

Deze rondrijdende act is de overtreffende trap van het aloude fotohokje, zeg maar Photobooth 2.0!
Fototainer voegt met zijn assertieve fotografen echt iets bijzonders toe aan deze foto act. Daarbij gebruikt hij hilarische plaatjes en een uitgebreid repertoire van grapjes en verrassende opmerkingen. Zo gebruikt hij alle informatie uit het gesprek in zijn foto.
Ben jij al op de foto geweest bij TopShots mobiele photobooth? Bekijk je foto dan hier!

 

TopShots is een razendsnelle mobiele photobooth met een stijlvolle uitstraling die naadloos past in ieder feest of marketingcampagne.

 

Heb je veel plaats en wil je graag uitpakken met een prachtige fotostudio? Bekijk dan onze geweldige Greenscreen photobooth eens!

andere acts