Vintage Fotohokje

Een vertrouwd en beproefd concept in de wereld van de foto-entertainment is het fotohokje.
Ons creatieve team ging aan de slag met dit concept en bouwde het Vintage fotohokje. Nét even anders en met een imposante uitstraling.

 

Automatische photobooth met begeleider

Dit markante Vintage fotohokje misstaat niet op iedere feest locatie en werkt helemaal automatisch. De gasten van het evenement bedienen de camera via een touchscreen en de printer zorgt direct voor leuke fotostripjes in een persoonlijk ontwerp. Met hoedjes, petjes en leuke accessoires worden de foto’s hilarisch en verrassend. Samen op de foto achter de gordijntjes van deze fotobooth is een geweldige ervaring.

In het voortraject ontwerpt Fototainer voor u een mooi fotostripje dat iedere gast uiteindelijk in zijn zak heeft zitten. Dit Vintage Fotohokje is gegarandeerd een populaire foto act op uw evenement. Deze photobooth produceert zonder problemen 500 foto stripjes op een avond; dat zijn dus heel veel blije mensen!

 

Heeft u liever een unieke act die overal op de feestlocatie foto’s maakt en afdrukt? Bekijkt u dan eens TopShots Mobiele Photobooth!

 

Geen stress met het Vintage Fotohokje

Om een beleving op Fototainer niveau te garanderen begeleidt een vrolijke medewerker dit fotohokje van het begin tot eind. Zo garanderen wij een voortdurend functioneren van de techniek en worden de gasten geadviseerd over de beste manier om op de foto te gaan. Bovendien blijft het vak met hoedjes, petjes en attributen de hele avond netjes en verzorgd.
Wist u trouwens dat wij ook op maat een thema pakket met attributen voor u samen kunnen stellen?
U hoeft bij het Vintage Fotohokje niet zelf aan de slag met het vervangen van printerpapier en u heeft geen zorgen dat de Vintage Fotohokje niet naar behoren functioneert; onze medewerker zorgt daarvoor.

Bent u al op de foto geweest bij één van onze fotografen? Bekijk uw foto dan hier.

andere acts