Over ons

Fototainer is een een creatief bedrijf dat zich hoofdzakelijk richt op foto-entertainment in diverse vormen. Met zelf ontwikkelde services worden feesten, evenementen en beurzen bediend van hoogwaardige diensten.
Naast verschillende goed uitgedachte, succesvolle acts houdt ons bedrijf zich bezig met het uitdenken, ontwerpen, bouwen en uitvoeren van beursstands waarin Beleving voorop staat.

Om alle activiteiten te faciliteren werkt Fototainer vanuit ZWIK, een multi-functionele ruimte in Plan-B te Eindhoven. Hier hebben wij een werkplaats, diverse studio’s en opslagruimtes ingericht. Ook ons kantoor is op dit adres te bezoeken.

De broers Thijs en Jord Groenhuis vormen met Richard van Merode de kern van het creatieve team. Samen met Gabi Louer, Dennis van de Ven en Dennis Hoenjet houden zij zich bezig met de ontwikkeling, voorbereiding en uitvoering van opdrachten en projecten, hierbij ondersteund door een groep enthousiaste en getalenteerde medewerkers en stagiairs. Maak hieronder kennis met ons.

Fototainer is opgericht in 2008.

Wil je ons in actie zien? We kijk dan onze updates op Instagram. 

Ons team

Thijs Groenhuis

Deze man kent geen grenzen. Voor zijn actieve en creatieve geest is geen brug te ver. Een man met lef.
Tegelijkertijd heeft Thijs een warm hart voor zijn collega’s. Hij is zorgzaam en zuinig op hun welzijn.
Ondernemen doet Thijs niet alleen, dat beseft hij zeer goed.

Jord Groenhuis

Door zijn jarenlange ervaring in de standbouw is Jord de eindbaas van de werkplaats.
Hier komt zijn technisch en bouwkundig inzicht tot volle wasdom.
Deze zachtaardige kerel is één van de drie eigenaren van Fototainer en ontwerpt en bouwt de prachtigste stands.

Richard van Merode

Deze grapjas bewaakt de Beleving in de producties van Fototainer.
Bij Richard staat de gast voorop en zijn streven naar de perfecte balans tussen technische perfectie en ultieme beleving is ongekend.
Zijn motto: We doen wat we beloven… En een beetje meer.

Gabi Louer

Waar het kompas van de drie kapiteins wel eens rondzwiert, houdt Gabi vaste koers.
Ze is precies zoals ze aan de telefoon klinkt: Een schat.
Commercieel en organisatorisch klantencontact is een dagtaak bij Fototainer. En zij weet dat ook nog eens in een prachtige planning te gieten voor alle Fototainers in het veld.

Dennis van de Ven

Fototainer past Dennis als een handschoen. Deze leuke vent is part of the family en drukt een onuitwisbare stempel op het bedrijf.
Hij kan hier zijn creativiteit en drang naar avontuur kwijt.
Fotograferen, filmen, apps ontwikkelen, leuk doen. Dennis kan het allemaal.

Vacature

Jouw koppie ook op deze pagina?
Kom eens een kop koffie drinken bij Fototainer. We zouden het leuk vinden als je onze nieuwe collega werd!

Sam van den Broek

Passies voor sport, fotografie en videografie maken van Sam een zeer geschikte Fototainer. Daarbij komt dat hij altijd vriendelijk en vrolijk is.
De kans is heel groot dat u Sam tegenkomt tijdens één van onze acts, want hij is een zeer gewaardeerde collega die we graag naar uw evenement laten komen.

Marc van Beek

Marc De Fotograaf kan plaatjes schieten als de beste. En dat doet ie dan ook wekelijks.
Hij is vrolijk, creatief en een gewaardeerde collega. Een vaste waarde in het team met 100+ optredens op zijn conto.

Amber Rouw

Deze kanjer uit Rotterdam ging naar de foto-academie en past met haar vrolijke voorkomen naadloos bij Fototainer. Amber is een gezellige meid waar feestgasten dol op zijn.

Patty van den Elshout

Deze dame is een verhaal apart; een kanjer van een fotograaf, eindeloos creatief, compleet geschikt voor de uiteenlopende producties van Fototainer en bovendien een absoluut vrolijk mens.

Dennis Hoenjet

Dennis zul je vaak aantreffen bij Fototainer want hij kan alles. Deze goedlachse kerel kan overweg met alle machines in de werkplaats en is tevens een geweldige Fototainer tijdens optredens.

Remco Nagtzaam

Een fotograaf met talent voor portretten en een enorme staat van dienst bij Fototainer. Altijd strak in het pak en servicegericht. Remco is al jaren een vaste waarde voor Fototainer en heeft een grote bijdrage geleverd aan het huidige kwaliteitsniveau van de acts.

Pieter de Wit

Deze voormalig Fototainer-stagiair is nu een kundige fotograaf in de automotive business. Met zijn kennis en kunde voegt Pieter daarnaast echt iets toe als hij mensen in onze studio fotografeert.

Jessie Roggeveen

Jessie is servicegericht en altijd vrolijk. Deze sociale meid weet wat ze wil. Ze is een topper om als studiomedewerker te beleven!

Joyce Bankers

Pretoogjes gecombineerd met een steady performance. Joyce laat zich niet gek maken. Na haar stage is zij als medewerker gebleven en heeft sindsdien een waardevolle bijdrage geleverd aan het team.

Twen van den Hurk

Twen doorliep een prima stage bij Fototainer en is sindsdien niet meer weg gegaan. Deze gekke meid is áltijd vrolijk en haar lach werkt zeer aanstekelijk. Met Twen in de studio is het feest compleet.

Ruud Kneefel

Ruud is al sinds de oprichting in 2008 betrokken bij Fototainer als vriend van het bedrijf. Met zijn entertainmenttalent heeft hij al duizenden gasten vermaakt in de studio’s. Daarnaast is hij het technisch genie achter onder andere de straattheater-act De Machine.

José van den Elshout

José heeft energie! Zij is altijd in voor iets nieuws en wordt blij van Fototainer. En Fototainer wordt blij van José!
Zij is gedreven, opgewekt en zeer servicegericht.

Deborah Nagtzaam

Deborah kwam Fototainer bij toeval binnengerold en is sindsdien een fijne collega met een vrolijke inbreng. Een greenscreen met Deborah erbij geeft kleur aan een event.

Isa Sanders

Isa is een lachebek en een virtuoos fotobewerker. Haar lach werkt aanstekelijk op haar collega’s en zij is dan ook van grote waarde voor de sfeer in onze studio’s.

Anita van der Heijden

Met haar theaterhart en stralende lach is zij een top-medewerker tijdens onze foto-acts. Waar Anita is gaat de zon schijnen en tovert zij glimlachen op de gezichten van uw gasten.

Britt Ysebaert

Als Britt verschijnt, gaat de zon schijnen in de fotostudio. Wat een vrolijke meid! Met haar energie worden foto-acts nóg een tikje beter.

Fototainer heeft momenteel de volgende vacatures

Stage bij Fototainer

Ervaring opdoen in praktijksituaties in de gehele Benelux, voorbereidend kantoorwerk uitvoeren, creatieve designs ontwerpen.
Het kan allemaal tijdens jouw stage bij Fototainer!

Als stagiair word je actief betrokken in het gehele foto-entertainmentproces. Van de eerste schets achter je bureau tot foto’s maken en bewerken op geweldige evenementen.
Wij werken actief met jou aan je leerdoelen en dagen je uit om ook eens uit je comfort zone te treden. Zo kom je bij Fototainer écht een stap verder.

In ons bedrijf heerst een respectvolle sfeer met een familiair tintje. Je wordt algauw opgenomen in het team en zult in verschillende teamsamenstellingen aan het werk gaan.

Fototainer op oproepbasis

Naast een vaste kern medewerkers beschikt ons bedrijf over een enthousiaste groep oproepkrachten. Dit zijn zelfstandig ondernemers en studenten. Maar ook mensen met een andere hoofdbaan gaan regelmatig als Fototainer aan de slag.
Vooral in de weekends biedt Fototainer veel werk op diverse evenementen.

Werken bij Fototainer houdt hoofdzakelijk in dat je in teamverband naar bedrijfsfeesten, beurzen en Open Dagen wordt uitgezonden om één van de foto-acts uit te voeren en zo oneindig veel mensen blij te maken met grappige foto’s.

In ons team heerst een respectvolle, vriendelijke sfeer waar humor en streven naar kwaliteit een heel belangrijke rol speelt.
Als jij ernaar streeft om mensen te vermaken met hoogwaardige acts en grappig entertainment, dan nemen we je graag op in ons gezellige team.