Aftermovie video productie

Uw evenement komt tot leven in een aftermovie video productie

De gebeurtenissen op uw evenement worden haarfijn vastgelegd in een aftermovie video productie door onze getalenteerde cameraman. In een stijlvolle video bewerking passeren alle gebeurtenissen van het event de revue.

Ons camerateam maakt een prachtige aftermovie video productie van uw bedrijfsfeest, familiedag of klantendag. Daarnaast misstaat onze videograaf ook niet tijdens uw jubilarissendag of het afscheidsfeest van een collega. Zijn aftermovie kenmerkt zich door variatie, creativiteit en originaliteit waarbij hij uw wensen niet uit het oog verliest. Videoproducties van Fototainer zijn representatief en origineel.


Veelzijdig video van uw feest

Naast allerlei fotografie producties is Fototainer dus ook bedreven in de verzorgen van deze veelzijdige bedrijfsfilms. Wij produceren met zorg een prachtige aftermovie van uw evenement. Natuurlijk werken onze teams met de beste filmapparatuur.
Door onze uitgebreide expertise en ervaring kunnen bovendien video en entertainment prima worden gecombineerd. Denkt u daarbij aan bijvoorbeeld een bedrijfsfilm met interviewer of aftermovie met paparazzi shots.
Onze videografen zijn flexibele en creatieve mensen die oog hebben voor detail. Zij denken bij de opnames én bij de nabewerking mee met uw wensen.
Zo maken we uiteindelijk samen de video die u en uw gasten willen zien.

Uitgebreide ervaring op duizenden evenementen

Duizenden optredens op zeer uiteenlopende evenementen hebben Fototainer de ervaring opgeleverd die nodig is om een goede video productie te maken. Ons team heeft een neusje voor de belangrijke momenten en is dus altijd op tijd op de juiste plek. U kunt vertrouwen op onze stiptheid die ook nog eens gepaard gaat met een grote flexibiliteit en creativiteit.
Ook in de nabewerking kunt u ervan uitgaan dat de aftermovie een betrouwbare weergave is van het event.

Wilt u een grappige paparazzi video act op uw feest? Bekijk dan dit eens. Ook bij deze act verzorgen wij een mooie aftermovie.

andere acts